Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ωραιόκαστρο: Εκλέχθηκε νέο ΔΣ στην Ένωση Γονέων του Δήμου Ωραιοκάστρου (το πρώτο μετά την συγχώνευση των Ενώσεων Ωραιοκάστρο, Μυγδονίας και Καλλιθέας) (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε χθές βράδυ η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων τα)ου Δήμου Ωραιοκάστρου. Από τις εκλογές αυτές αναδείχθηκε για πρώτη φορά ΔΣ με την συμμετοχή γονέων – εκπροσώπων από όλα τα σχολεία του Δήμου...
Στο ξεκίνημα της διαδικασίας υπήρξε ένταση για δυο λόγους.Πρώτον γιατί οι εκπρόσωποι δύο σχολείων (του λυκείου Καλλιθέας και του 3οδημοτικού Ωραιοκάστρου) αποκλείσθηκαν γιατί δεν πληρούσαν τους όρους συμμετοχής. Υπήρξε μια συζήτηση στη συνέλευση αν θα έπρεπε να συμμετέχουν ή όχι. Τελικά αποκλείσθηκαν από την διαδικασία. Η δεύτερη ένταση δημιουργήθηκε λόγω της παρουσίας του Ηρακλή Τσακαλίδη που θέλησε να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του κ Γαβότση Αστέριου. Τέθηκε το θέμα για το αν έπρεπε να χαιρετήσει αλλά τελικά το προεδρείο αποφάσισε να του δώσει τον λόγο για λίγα λεπτά για ένα σύντομο χαιρετισμό.
Εν συνεχεία η διαδικασία συνεχίστηκε με τους απολογισμούς κάθε ένωσης ξεχωριστά και ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους αντιπροσώπους. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων. Ακολούθησε η ψηφοφορία.

Οι υποψήφιοι και ψήφοι που έλαβαν:
 
Για το ΔΣ ΨΗΦΟΙ

1 ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 19 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

2. ΕΔΙΡΝΕΛΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 21 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

3. ΚΑΡΑΚΑΤΑΣΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 16 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

4. ΚΟΥΤΣΟΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 9

5. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 16 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

6. ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 11 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

7. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΔΑΚΗΣ 9

8. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 6

9. ΤΑΤΑΒΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 9

10. ΤΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 9

11. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 24 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
 
12. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 14 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
 
13, ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 12 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

14. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 14 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ